.

.

YGCBL Многофункционални Преносими Ръчни Колички за сервиране, за Обслужване на Коли В Гаража Ресторант, Дизайн на Страничните Дръжки от Неръждаема Стомана, Лесен за ?

YGCBL Многофункционални Преносими Ръчни Колички за сервиране, за Обслужване на Коли В Гаража Ресторант, Дизайн на Страничните

BGN 1.67
Налично
Налично за поръчка

●◆ ▶ Ако не получи стоките в нормален режим или имате някакви въпроси, моля, свържете се с производителя и подкрепете с няколко покупки. ●◆▶ Идеален за всеки гараж, склад, офис или кухня. ●◆▶ Размери на продукта : (дължина X широчина X височина) 75 X40 X83,5 см, 85x45x90 см, 95x50x95 виж ●◆▶ Характеристики : Немагнитная дебела неръждаема стомана, многопластови стелажи за съхранение (с голям капацитет), конструкция за защита на пратката от падане, безшумни въртящи се колела на 360 ° с (със спирачки, нескользящие), устойчиви на корозия, висока температура, лесен за почистване, лесни за монтаж. ●◆▶Материал : Неръждаема стомана (висока носеща способност). ●◆▶ Завод за директни продажби Могат да бъдат закупени в насипно състояние ★●◇ Описание на продукта ★●◇ Наименование : Пазарска количка ★●◇Конструкция на продукта : метална ★●◇ Цвят : сребрист ★● ◇Брой : 1 ★●◇ С помощта на тази сервировочной колички от неръждаема стомана на колела за лесно транспортиране на съдове за готвене хранителни продукти или консумативи ●◆▶ Тази универсална пазарска количка с въртящи се ролки улеснява движещи се машини и тежки товари при всякакви условия ★●◇ е Изработена от толстостенной неръждаема стомана, за да се гарантира превъзходна здравина и издръжливост ●◆▶Събранието се случва бързо и лесно.

Към свойства

Най-добри оферти в категория