.

.

QEXTY Телбод Телбод за плоски ходила Телбод Може да поръчате от 30 страници, Офис телбод Среден телбод (Цвят: бял, размер: 3,8x5,5x13,5 см)

QEXTY Телбод Телбод за плоски ходила Телбод Може да поръчате от 30 страници, Офис телбод Среден телбод (Цвят: бял, размер:

BGN 2.00
Налично
Налично за поръчка

Малка и гъвкава тръба за хартия, малък помощник за поръчване на хартия, удобен и практичен.Когато скоби в степлере се използват до последните няколко щифтове, могат да се сблъскват пина.Това е нормално явление.Моля, сезон телбод отново.Гумена основа, здрава, нескользящая, здрав лагер, desk, без износване, интимни кътчета, подходящи за кламери и хартия.Дръжка, трудозатратный дизайн, мек радиан, удобно усещане в ръката, всплывающая бутон за нокти, нормален наклон, лесен за използване. Размер : 3,8x5,5x13,5 см. Малък и гъвкав накрайник за хартия, малък помощник за поръчване на хартия, удобен и практичен.Когато скоби в степлере се използват до последните няколко щифтове, могат да се сблъскват пина.Това е нормално явление.Моля, сезон телбод отново.Гумена основа, здрава, нескользящая, здрав лагер, desk, без износване, интимни кътчета, подходящи за кламери и хартия.Дръжка, трудозатратный дизайн, мек радиан, удобно усещане в ръката, всплывающая бутон за нокти, нормален наклон, лесен за използване. Размер : 3,8x5,5x13,5 см. ПО-ТИХО ПОДШИВАНЕ : Безшумен, здрав телбод служи за вашия бизнес, без шумни прекъсвания.Размер : 3,8x5,5x13,5 см, Броя на наличните листа : 2-30 листа / 65 г (броят на страниците може да бъде увеличен или намален в зависимост от грама). Резервни пирони : № 3-1 м, № 35-1 м, № 35-5 м. Функция плоскостопия : да.Применимая ситуация : среща / офис / училище / семейство.Дълбочина на вратата : 46 мм. Брой винтове : 50.Телбод за плоски крака телбод можете да поръчате на 30 страници офис телбод среден телбод Телбод за плоски крака телбод можете да поръчате на 30 страници офис телбод среден степлерфизиологическая структура се различава ергономичен дизайн, точност, икономия на труд, простота и лекота.Лесно, бързо и спокойни кликнете върху ноктите, се появи пътека за нокти, бързо и лесно да се промени на ноктите.Метален корпус е изработен от неръждаема стомана, която е трайна, не податливи на корозия и може да се използва в продължение на дълго време.Трудозатратное, удобно управление, меко натискане, трудозатратное и удобно.Стабилна основа мека гумена основа, лесно се откъсва от работната маса при употреба.Елегантен и гъвкав хонорар за хартия и прецизно позициониране на курсора контролират дълбочината на хартия, всеки нокът е подредено и точно. Забележка : Посочените по-горе размери, измерени на ръка, и допуска отклонение 1-3 виж Моля, имайте предвид, че действителният размер зависи от получаването.Ако ви обърква качеството на продукта или имате някакви други въпроси, ако не сте доволни от стоката, или той не е за вас, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Топли съвети : 1. Не позволявайте на деца да използват.Моля, вратовръзка хартия, след като той бъде поставен точно.3. Не използвайте в безбумажном формата, за да се избегне залепване на ноктите.Опаковъчен лист : 1 X телбод.

Към свойства

Най-добри оферти в категория