.

.

Кофа за боклук LODLY, Десктоп Кофа за Боклук Потребителска Кошница за Хартия с Капак Тоалетен Кофа за Боклук Встряхивающая Делото Сетчатое Червено Мини Кофа за Боклу?

Кофа за боклук LODLY, Десктоп Кофа за Боклук Потребителска Кошница за Хартия с Капак Тоалетен Кофа за Боклук Встряхивающая

BGN 34.19
Налично
Налично за поръчка

✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце. ❤Удобна капачка с едно докосване, с едно докосване на горна част за по-лесно отваряне на пружина. ❤Висококачествено покритие от неръждаема стомана : Отрежете капак от неръждаема стомана подобрява външния вид на опаковката. ❤Пакети за боклук, закрепени към ръба на банките. ❤Контейнер за лесно почистване и е трайна. ✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце. ❤Удобна капачка с едно докосване, с едно докосване на горна част за по-лесно отваряне на пружина. ❤Висококачествено покритие от неръждаема стомана : Отрежете капак от неръждаема стомана подобрява външния вид на опаковката. ❤Пакети за боклук, закрепени към ръба на банките. ❤Контейнер за лесно почистване и е трайна. ❤Функционално кофа за съхранение на ❤Начин за отваряне и затваряне на❤форма на бъчва❤цвят сив капак❤сценарии за домашна употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория