.

.

Veemoon 2 бр. кош за отпадъци, Кошче за Отпадъци, Горна Начало на Кутията, Мини-Доставка, Лични Тоалетни Принадлежности, Боклука за Кутии, Удобни Чекмеджета за Кафе в Бан?

Veemoon 2 бр. кош за отпадъци, Кошче за Отпадъци, Горна Начало на Кутията, Мини-Доставка, Лични Тоалетни Принадлежности,

BGN 7.46
Налично
Налично за поръчка

Кошчето за ежедневна употреба : кошница за съхранение на отпадъци Материал има добра текстура, дебелина и може да ви служи дълго време.Кръгла кошница за боклук : Издръжлив материал, не е лесно да се съборят или да се деформира, така че той е много практичен.Кофата за боклук : използвайте го като вътрешно или настолен боклуци кофи за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в помещението.Десктоп кофата за боклук : той е с малки размери и може да се проведе на всяко място у дома, което е много удобно.Офис кофата за боклук : С голяма дупка, лесно се изхвърля, подходящ за съхранение на всички видове боклук.кофа за съхранение.кофа за съхранение.Съдържание на пакета 2 x кофата за боклук, Особености -Им е лесно да се ползват и за почистване, а това е малкият размер не отнема много ценно място в кошчето за боклук в банята на стаята си. -Прекрасен и стилен, идеален за всеки стил на декорация, може да бъде поставен в кофа за боклук на вашия дом или офис. -Размер : 16,00 X12,50 X10,80 см; / кошче за боклук 6,29 X4,91 X4. -Малко десктоп кофа за боклук отговаря на основните нужди на хората в ежедневния выбрасывании боклук многофункционална кофа за боклук. -Материал превъзходна, здрава, устойчива на износване, икономична и практична кръгла кошчето за боклук. -Подходящ за кухни, дневни, спални, хотели, ресторанти и други места, където е удобно да поставите кофа за боклук. -Цвят : светло сив тенис на контейнера за боклук-Материал : материали, полипропиленови кофа за боклук Информация за стоки за Домашни кофа за боклук В продукта използвани материали не съдържащи примеси, и е издръжлив. проучване кофа за боклук Също е подходящ за кухни, бани и други места.кошчето за ежедневна употреба Е десктоп кошчето за боклук за дома и офиса за съхранение на отпадъци или отпадъци от хартия и поддържане на реда в къщата. многофункционална кофа за боклук Им е лесно да се ползват и за почистване, и то не отнема ценна площ на пода.

Към свойства

Най-добри оферти в категория