.

.

Умни очила NIRAA 720p с вграден склад 32G с led подсветка видео Очила, Нова многофункционална поддържа Bluetooth за слушане на музика и разговори (Цвят: стил слънчеви очила)

Умни очила NIRAA 720p с вграден склад 32G с led подсветка видео Очила, Нова многофункционална поддържа Bluetooth за слушане

BGN 31.99
Налично
Налично за поръчка

? Реалистични визуални ефекти, звукови пейзажи и отлична производителност в комбинация осигуряват още по-голямо потапяне. ? Разгледайте завладяващ свят на виртуалната реалност на 3 D насладете се на космически пътешествия, скачане с парашут, сърф, нестабилност и много други. ? Да се отърва от скука в пътуване, увеличете ергономичност на работата, ще подобри качеството на домашните забавления. ? Хардуерно осигуряване на високо ниво, като се вземат предвид всяка стъпка, благодарение на сверхбыстрому на един процесор и дисплей с си ултра разделителна способност. ? Присъстват на живо събитието с приятели и семейството, търсете нови симулатори или присъединете се към мисиите с други духовно приключение в изключително социалното пространство и мултиплейър сцена. ? Реалистични визуални ефекти, звукови пейзажи и отлична производителност в комбинация осигуряват още по-голямо потапяне. ? Разгледайте завладяващ свят на виртуалната реалност на 3 D насладете се на космически пътешествия, скачане с парашут, сърф, нестабилност и много други. ? Да се отърва от скука в пътуване, увеличете ергономичност на работата, ще подобри качеството на домашните забавления. ? Хардуерно осигуряване на високо ниво, като се вземат предвид всяка стъпка, благодарение на сверхбыстрому на един процесор и дисплей с си ултра разделителна способност. ? Присъстват на живо събитието с приятели и семейството, търсете нови симулатори или присъединете се към мисиите с други духовно приключение в изключително социалното пространство и мултиплейър сцена.Можете да бъдете сигурни, че ние усърдно работим.Желанието за удовлетворяване на нуждите на клиентите - най-голямата ни отговорност.Благодарение на наблюдателен обслужване ние завоевываем доверието и удовлетвореността на нашите клиенти.

Към свойства

Най-добри оферти в категория