.

.

Тънък калъф за Kindle Paperwhite 5-ти, 6-ти, 7-мо поколение До 2018 г. (издание на 2012-2017, модел EY21 DP75SDI), защитен калъф Премиум-клас изкуствена кожа с функция за автоматично изключв?

Тънък калъф за Kindle Paperwhite 5-ти, 6-ти, 7-мо поколение До 2018 г. (издание на 2012-2017, модел EY21 DP75SDI), защитен

BGN 1.67
Налично
Налично за поръчка

【Универсална съвместимост】 : Този калъф Kindle е подходяща за всички модели електронни ридеров Kindle, включително Kindle Paperwhite Kindle Oasis, Kindle Voyage, Kindle Basic и други.Можете да бъдете сигурни, че той е идеален за вашето устройство Kindle, независимо от модела, който вие притежавате. 【Защита от пълно покритие】 : Този здрав калъф предпазва вашия Kindle от надраскване, прах и ежедневното износване и разкъсване.Той осигурява пълна защита, включително и на предната, задната и страничните страни на вашия Kindle, като го предпазва от случайни удари и драскотини. 【Лесен достъп до функциите на】 : Дизайн на корпуса с точни изрези и полезни бутони и осигурява лесен достъп до всички функции на Kindle, включително бутони, пристанища и вградена подсветка (ако е приложимо).Можете да използвате Kindle, без да махате своята практика, което го прави удобен за използване. 【Тънък и лек дизайн】 : Този калъф придава на Kindle минимален обем, запазвайки своя тънък профил и лесен дизайн.Той не утяжелит вас и не ще се увеличи ненужни обема на устройството, което я прави идеална за четене на път. 【Висококачествени материали】 : Изработен от висококачествени материали, този калъф за Kindle е проектирана за по-дълъг живот.Той осигурява надеждна защита на вашия Kindle, като се гарантира, че той ще остане в отлично състояние в продължение на много години.Освен това, елегантен и стилен дизайн придава на вашето устройство докосване на елегантност, което го прави идеалният аксесоар за всички модели на Kindle. ? Материал : Изработен е от висококачествени, трайни материали, осигуряващи максимална защита на вашето устройство Kindle. ? Тегло : лек и тънък дизайн, придающий устройството Kindle минимален обем, което улеснява неговото переноску и задържане. ?️ Лесна инсталация : предназначен за лесна инсталация и премахване, като ви позволява бързо и без усилия се облича или да калъф Kindle е необходимо. ?️ Защита : Осигурява пълна 360 градуса защита от надраскване, прах и ежедневното износване, което помага да се запази вашето устройство Kindle живи и здрави. В перфектно състояние. ? Съвместимост : Предназначена за всички модели електронни книги и таблети с Kindle, включително таблети Kindle Paperwhite Kindle Oasis, Kindle Voyage, Kindle Basic и Kindle Fire. ? Размери : Проектиран така, че идеално да се обърне към вашето устройство Kindle, с точни отвори за лесен достъп до всички бутони, пристанища и функции. (Моля, обърнете се към описанието на продукта за получаване на конкретни размери) ⚠️ Забележка : Моля, уверете се, че сте избрали правилния модел на вашето устройство Kindle при закупуване на своята практика Kindle, за да се гарантира съвместимост и оптимално добре.Винаги се обръщайте към детайлите на продукта и изисквания за получаване на точна информация за корпуса на Kindle и неговата съвместимост с вашия конкретен модел Kindle.

Към свойства

Най-добри оферти в категория