.

.

Тампон върху подлакътника на колата Banseko, калъф в кутия за седалки с автоматично подлакътник, кожена кутията на централната конзола на автомобила, универсална, под?

Тампон върху подлакътника на колата Banseko, калъф в кутия за седалки с автоматично подлакътник, кожена кутията на централната

BGN 1.33
Налично
Налично за поръчка

【Високо качество 】 е Изработен от висококачествена изкуствена кожа. на кутията на централната конзола има водоустойчива и пылезащитную повърхност, която е устойчива на износване и здрава, дишаща, лесен и безопасен за използване. 【Универсален размер】 Дължина : 11,57 инча, ширина : 8,19 инча.Този универсален калъф за авто подлакътник точно разработени за повечето видове повечето превозни средства, ванове, камиони, леки автомобили. 【Лесна инсталация】 Той е снабден с висококачествена еластична лента, можете лесно да го свързват с централната подлокотнику, без това да повлияе на функцията на кутията централния подлакътник. 【Удобна подложка】 Този калъф за подлакътник изпълнен с мека гъба, за да го направи достатъчно удобно за вашия подлакътник и малко се увеличи височината на подлакътник. 【Пълна защита】 Защитете централен подлакътник колата си от повреди, разливи, scuffs, мръсотия, ноктите на домашни любимци и лепкави пръсти.Ако вашият оригинален централен подлакътник на стария, можете да се облечете тази чанта, за да му се даде красота. 【Високо качество 】 е Изработен от висококачествена изкуствена кожа. на кутията на централната конзола има водоустойчива и пылезащитную повърхност, която е устойчива на износване и здрава, дишаща, лесен и безопасен за използване. 【Универсален размер】 Дължина : 11,57 инча, ширина : 8,19 инча.Този универсален калъф за авто подлакътник точно разработени за повечето видове повечето превозни средства, ванове, камиони, леки автомобили. 【Лесна инсталация】 Той е снабден с висококачествена еластична лента, можете лесно да го свързват с централната подлокотнику, без това да повлияе на функцията на кутията централния подлакътник. 【Удобна подложка】 Този калъф за подлакътник изпълнен с мека гъба, за да го направи достатъчно удобно за вашия подлакътник и малко се увеличи височината на подлакътник. 【Пълна защита】 Защитете централен подлакътник колата си от повреди, разливи, scuffs, мръсотия, ноктите на домашни любимци и лепкави пръсти.Ако вашият оригинален централен подлакътник на стария, можете да се облечете тази чанта, за да му се даде красота.

Към свойства

Най-добри оферти в категория