.

.

Преносим Проектор с Увеличително екран за Мобилен телефон, Защитно фолио за око, 3D Екранна Лупа, Сгъваем Blu-ray и HD-Голям Екран за мобилен телефон, Шрайбпроектор (Цвят:

Преносим Проектор с Увеличително екран за Мобилен телефон, Защитно фолио за око, 3D Екранна Лупа, Сгъваем Blu-ray и HD-Голям

BGN 5.81
Налично
Налично за поръчка

【Удобен опит в гледане на】Екранна лупа действа като проекционному екрана на мобилен телефон, ефективно увеличаване на екран на 3 пъти.Той е много подходящ за гледане на филми и четене, което ще намали дискомфорта и зрителна умора, причинена от продължително фокусиране върху по-малки екрани и ефективно ще намали радиация. 【Анти-Blu-ray HD екранна лупа】 3 D екранна лупа с висока разделителна способност, анти-синя светлина за очите, без източник на захранване.Това може да е ефективно за облекчаване на дискомфорта и зрителна умора, причинена от продължително фокусиране на малкия екран.Можете да се насладите на филми и записи с висока резолюция на своя смартфон. 【Екранна лупа от висококачествен материал】 Нашия прожекционен екран е изработен от висококачествен огледално материал с висока разделителна способност, а сгъваема конструкция защитава увеличительный екран.Проектор с екран с увеличително е с леко тегло и подходящ в переноске.Лесно можете да го носите със себе си по всяко време и на всяко място. 【Проектор мобилен телефон】 Друг опит, друго удоволствие, ефективно предотвратяват вредното въздействие на лъчения, генерирани от мобилен телефон, върху тялото на човека. 【Най-добрите идеи за подаръци за празника】 Прост и стилен дизайн правят този продукт най-добрият избор за подарък за празниците, за приятели или любовници.Ние вярваме, че вие ще се влюбите в тази екранна лупа за мобилен телефон.Описание на продукта: е Изработена от висококачествени здрави материали и методи на обработка на плексиглас, той може да филтрира вредни източници на светлина и осигуряват защита от радиация.Това лупа лесно и ультратонкое в сгънат вид, му е удобно да се сложи в портфейл, чанта или куфар.Предпазва очите от умора и късогледство, напълно съвместим с всички смартфони, не се нуждае от батерии, энергоэффективен и экологичен.Подарък за деца и възрастни хора, добър избор за празнични подарковназвание на продукта : лупа на екрана на мобилния телефонаматериал : ABS + акрил Разстоянието на видимост : 1-2 мцвет : черен, син Размер : 25x15 см Област на приложение : за увеличаване на екрана на мобилния телефона1. Най-доброто разстояние за гледане на видео - 1-3 метра. 2. Моля използвайте този продукт в условия на слаба осветеност, ефектът ще видите по-ясно и осезаемо. 3. Пакетът включва : 1 x Лупа на екрана на мобилен телефон 3 D HD Забележка : 1. Измерване, грешка на измерване 1-2 см е нормальной2. За различни ъгли или лещи изображение на продукта може да има някои цветове, моля свържете се с к3. Ние продаваме само лупа за смартфони, и не включваме други стоки.

Към свойства

Най-добри оферти в категория