.

.

Преносим климатик на 10 000 BTU, Охлажда площ до 450 Кв.м. Фута, Пълен led дисплей, Вграден изсушаване на въздуха, Вентилатор, климатик 3 в 1 с дистанционно управление за ваши?

Преносим климатик на 10 000 BTU, Охлажда площ до 450 Кв.м. Фута, Пълен led дисплей, Вграден изсушаване на въздуха, Вентилатор,

BGN 154.66
Налично
Налично за поръчка

ТИХ И МОЩЕН : Преносим климатик ASHRAE 10000 BTU/6300 BTU SACC (12.4*12.2*27.3 инча) ще ви осигури прохлада и комфорт в продължение на цялото лято благодарение на ефективна площ охлаждане до 450 кв. фута; Икономичен режим, тих и мощен, с ниско ниво на шум 48 db. Функция "3 В" : чрез Комбиниране на три енергоспестяващи функции с режими на охлаждане, вентилатор и изсушаване в една кола, нашия преносим климатик отговаря на вашите нужди. изпълнение на изсушаване 64 халби бира на ден, режим самоиспаривания без кофи, осигурява прохлада, чистота и сухота във вашите помещения.За БЪРЗО ИНСТАЛИРАНЕ : Вашата покупка включва : Преносим климатик, комплект за прозорци, ръководство на потребителя, пълнофункционално дистанционно управление.Преместване на климатик в предпочитан зона за охлаждане и свързване на маркуча и регулируема алуминиева дограма скоби.Включете устройството и започнете охлаждане!За сглобяване не се изискват никакви допълнителни инструменти.Инструкциите за инсталиране са прости и разбираеми за всеки потребител.Икономичен режим SMART CONTROL PANEL е тих и мощен, с ниско ниво на шум 48 db. Функция "3 В" : чрез Комбиниране на три енергоспестяващи функции с режими на охлаждане, вентилатор и изсушаване в една кола, нашия преносим климатик отговаря на вашите нужди. изпълнение на изсушаване 64 халби бира на ден, режим самоиспаривания без кофи, осигурява прохлада, чистота и сухота във вашите помещения.За БЪРЗО ИНСТАЛИРАНЕ : Вашата покупка включва : Преносим климатик, комплект за прозорци, ръководство на потребителя, пълнофункционално дистанционно управление.Преместване на климатик в предпочитан зона за охлаждане и свързване на маркуча и регулируема алуминиева дограма скоби.Включете устройството и започнете охлаждане!За сглобяване не се изискват никакви допълнителни инструменти.Инструкциите за инсталиране са прости и разбираеми за всеки потребител.ИНТЕЛИГЕНТНА контролния ПАНЕЛ И ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ: Можете да настроите машината, просто щракнете върху контролен панел с върха на пръстите.Дистанционно управление също осигурява лесно и удобно управление на ефективното разстояние до 23 метра без препятствия.Освен това, можете да проверите в работно състояние с помощта на предния led дисплей.Задоволителен услуги : Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви помогнем да реши проблема.Пратката включва : 1 * Преносим климатик, 1 *, дистанционно управление 1 * един маркуч, 1 * Комплект за монтаж на вентилационни отвори, Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас, за да ви предложи професионална помощ и най-доброто решение, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория