.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с LeTV Y1 Pro (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат Алуминиева поставка 3 в 1, Преносим, с множество ъгли за LeTV Y1 Pro - Сребрист метал?

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с LeTV Y1 Pro (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат Алуминиева поставка

BGN 13.31
Налично
Налично за поръчка

? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Le TV Y1 Pro.Имат алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия Y1 Pro и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване. ⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за улесняване на движението, както и за подаване на въздух под Y1 Pro; отлично място за съхранение на допълнителни книжа!. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Le TV Y1 Pro.Имат алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия Y1 Pro и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване. ⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за улесняване на движението, както и за подаване на въздух под Y1 Pro; отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Le TV Y1 Pro.Поберегите си гръбнака и парите!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски Y1 Pro или други устройства като таблет, или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа.Това устройство 3 в 1 не само се побира в джоба ви, когато е напълно уплотнено; тя може също така да възникне в малък държач за телефон, среден размер на държач за книги / таблет или по-голяма поставка за лаптоп!? [РЕГУЛИРУЕМА] Покет алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия Y1 Pro, и той е достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта.? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн.? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване.⚓ [ЖИВИ И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, а също може да ослабляться / мотам в зависимост от необходимостта.? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за ЛЕСНО преместване, както и за подаване на въздух под Y1 Pro; отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория