.

.

Перуки, изработени от Естествени Вълнообразни коси На Дантели, Вълнообразни Перука за Бели Жени, 1б, Черен, Омбер, Средно Кафяво, Средно/Свободна Част, 22 инча, 13x6, Въл?

Перуки, изработени от Естествени Вълнообразни коси На Дантели, Вълнообразни Перука за Бели Жени, 1б, Черен, Омбер, Средно

BGN 138.13
Налично
Налично за поръчка

Текстура коса : перуки, изработени от естествени вълнообразни коси на дантели отпред, може да се направи средна/свободна/страничната част, плътност 150%, 8 A бразилски човешки косъм. Размер : 13 * 6 конфедерация дантела и средният размер на шапки около 22-22,5 инча (подходящ за повечето форми на главата, малък или голям е размерът на шапки могат да се персонализират, моля, свържете се с нас преди да купите).Цвят : светло кафяв цвят дантела, цвят на косата омбре/балаяж, показано на снимките, цвета на косата може да се различават малко при различно осветление.Дължина : 14" 16" 18" 20" 22" 24" за избор на разположение на манекени на снимките с дължина 18 инча.Аксесоари : 3 гребени и 2 регулируеми лента, осигуряват по-надеждна носенето.Грижи : 1. Редовно мийте косата си със студена вода и използвайте тоник или масло за коса, за да хидратира и да ги възстанови, а след това оставете да изсъхне по естествен път. 2. Леко срешете косата си преди и след употреба, в случай че entanglements (може би леко на загуба, което е нормално, както и вашата собствена коса). 3. По-добре да не си лягам с наращенными косата, това ще се отрази върху качеството на вашия сън. 4. При повторно боядисване, моля, уверете се, че сте боядисани със светъл цвят, по-тъмен, и не променяйте цвета твърде често. 5. Може да се оправям или завить с помощта на най-горещите инструменти, но температурата е по-добре по-долу 350 F 6. Отнасяйте се към него като към собствената си коса, а не като към парику.Услугата се замяна и връщане : Ако нашата перука не отговаря на вашите изисквания, моля, кандидатствайте на възстановяване (в рамките на 30 дни от датата на покупката) с индикация на първоначалното си състояние.И можете да получите възстановяване в рамките на 3-5 дни.Преди да опиша по-горе, моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще го поправим, доколкото можем.

Към свойства

Най-добри оферти в категория