.

.

Luxshiny Керамични Държач За Щеки за хранене Cerote Кухненски Прибори Статуя на Феникс Керамични Съдове Поставка За Пръчици За Хранене Притежателите Органайзер За Пръчи?

Luxshiny Керамични Държач За Щеки за хранене Cerote Кухненски Прибори Статуя на Феникс Керамични Съдове Поставка За Пръчици

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

Керамична поставка ЗА ЛЪЖИЦИ SWAN - тя е изпълнена в модерен стил, съчетава добре с повечето съвременни дизайнерски стилове.Поставка за кухненски прибори-Проста форма, удобна, в нея можете да съхранявате четки за зъби, вилици, лъжици, пръчици за хранене и т.н., Поставка за лъжици И пръчици за хранене-Практичен дизайн за източване на вода, лесен за употреба и почистване.Той е предназначен за почистване на тенджери, вилици и пръчици за хранене в кухнята.КЛЕТКА ЗА ПРЪЧИЦИ за ХРАНЕНЕ - Изработена от екологично чисти и безопасни материали за дълъг и здравословен употреба.Поставка за КУХНЕНСКИ ПРИБОРИ - това е контейнер за съхранение на пръчки с голям капацитет, който може да се използва широко.Керамична поставка ЗА ЛЪЖИЦИ SWAN - тя е изпълнена в модерен стил, съчетава добре с повечето съвременни дизайнерски стилове.Поставка за кухненски прибори-Проста форма, удобна, в нея можете да съхранявате четки за зъби, вилици, лъжици, пръчици за хранене и т.н., Поставка за лъжици И пръчици за хранене-Практичен дизайн за източване на вода, лесен за употреба и почистване.Той е предназначен за почистване на тенджери, вилици и пръчици за хранене в кухнята.КЛЕТКА ЗА ПРЪЧИЦИ за ХРАНЕНЕ - Изработена от екологично чисти и безопасни материали за дълъг и здравословен употреба.Поставка за КУХНЕНСКИ ПРИБОРИ - това е контейнер за съхранение на пръчки с голям капацитет, който може да се използва широко.Осъществяване на Списък 1 х Контейнер за съхранение Характеристики -Размер : Около 16,50 X15,00 X8,00 см / 6,48 X5,89 X3 Клетка за съхранение. -Цвят : бяла поставка за съдове от порцелан -Материал : Керамика кошница за багаж - Тя ще ви помогне да се побере в реда на малки предмети в кухнята и лесно да намерите кошница за соломинок. - Класически цвят го прави лесен и модерен, лесно сочетающимся с чекмедже за съхранение на пръчки в кухненската стил. -Проста форма, удобен интерфейс, може да се съхранява четки за зъби, вилици, лъжици, пръчици за хранене и т.н. Органайзер за кухненски прибори. - Изработен от екологично чисти и безопасни материали за трайно и здравословно употреба в домашния органайзер за съхранение. - Той е проектиран в по-малки размери и лек, не заемат много място в своите керамични опори за пръчици за хранене.Описание на продукта Количка-поставка за слама, Изработени от керамика, която е удобна за отвеждане на водата и позволява ви да запазите пространство суха.поставка за сушене на чинии - приятен кухненски аксесоар, който ще осигури спокоен живот на вас и вашето семейство. кошница за съдове нов дизайн, креативна и модна както за съхранение на пръчки, така и за украса на стаята.

Към свойства

Най-добри оферти в категория