.

.

Кутия за Съхранение на етерични масла с Висок Капацитет, Wooden Органайзер за показване на етерични Масла, Поставка-Държач за бутилки с обем от 15 ml, колекция от лакове ?

Кутия за Съхранение на етерични масла с Висок Капацитет, Wooden Органайзер за показване на етерични Масла, Поставка-Държач

BGN 8.53
Налично
Налично за поръчка

【Покажете своята колекция】 Идеалната дървена поставка за съхранение и демонстрация на всички ваши етерични масла.Титуляр на 12 слотове с капак, капак, предназначен за това, да остане отворена на 90 градуса и да не заемат място на тезгяха или плот. 【Надеждно качество】 100% ръчна изработка, изработени от качествено масивно дърво.Деликатен процес, с добре запазената шкурка на дърво.Тя е устойчива, предпазва и урежда си колекция от етерични масла. 【Многократно използване на 】 Този органайзер е с капацитет до 12 бутилки етерично масло, съвместим с флаконами обем 5 ml, 10 ml, 15 ml и ролетни флаконами обем от 10 мл. И този органайзер - идеалното решение за съхранение на етерични масла, лакове за нокти, малки бутилки с масло, витамини, малки растения и много други неща. 【Елегантен дизайн】 Класически, топъл, естествен тон изглежда страхотно и се вписва в стила на дома и работни повърхности.Уникален модел от дърво песъчинки много хваща окото.Може да се боядисват, цветове, промъкнат по ваш вкус или да се насладите на естествената довършителни работи, тъй като има. 【Компактност и перфектен дисплей】 Няколко служби осигуряват чисти и спретнати, по-компактно съхранение и атрактивен външен вид на бутилки с етерични масла.Осигурете защита за вашият етерично масло от слънчева светлина, на разливи, аварии и т.н. В тази дървена витрина ще бъдат събрани всички дребни неща, които обичате. 【Покажете своята колекция】 Идеалната дървена поставка за съхранение и демонстрация на всички ваши етерични масла.Титуляр на 12 слотове с капак, капак, предназначен за това, да остане отворена на 90 градуса и да не заемат място на тезгяха или плот. 【Надеждно качество】 100% ръчна изработка, изработени от качествено масивно дърво.Деликатен процес, с добре запазената шкурка на дърво.Тя е устойчива, предпазва и урежда си колекция от етерични масла. 【Многократно използване на 】 Този органайзер е с капацитет до 12 бутилки етерично масло, съвместим с флаконами обем 5 ml, 10 ml, 15 ml и ролетни флаконами обем от 10 мл. И този органайзер - идеалното решение за съхранение на етерични масла, лакове за нокти, малки бутилки с масло, витамини, малки растения и много други неща. 【Елегантен дизайн】 Класически, топъл, естествен тон изглежда страхотно и се вписва в стила на дома и работни повърхности.Уникален модел от дърво песъчинки много хваща окото.Може да се боядисват, цветове, промъкнат по ваш вкус или да се насладите на естествената довършителни работи, тъй като има. 【Компактност и перфектен дисплей】 Няколко служби осигуряват чисти и спретнати, по-компактно съхранение и атрактивен външен вид на бутилки с етерични масла.Осигурете защита за вашият етерично масло от слънчева светлина, на разливи, аварии и т.н. В тази дървена витрина ще бъдат събрани всички дребни неща, които обичате.

Към свойства

Най-добри оферти в категория