.

.

Капак кутии за Салфетки, Тенис на маса Стъклена Държач за Кърпички Голям Размер, Баня за дома (Голяма, Mirror, пном пен)

Капак кутии за Салфетки, Тенис на маса Стъклена Държач за Кърпички Голям Размер, Баня за дома (Голяма, Mirror, пном пен)

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

Практически кутия за съхранение на хартия, подходяща за настаняване в спалнята, хола, кухнята, банята и офиса.Изработен е от екологично чист и висококачествен материал от метал и стъкло, която осигурява максимална устойчивост.Голям отвор позволява пълноценно използване на пространството, в него могат да се съхраняват повечето видове цигарена хартия.Може да се използва не само в банята, хола, също е подходящ и за декорация на вашата сватба или друго място.Елегантен стил и красив цвят, това не е само кутия за салфетки, но е и приятен домашен декор.Практически кутия за съхранение на хартия, подходяща за настаняване в спалнята, хола, кухнята, банята и офиса.Изработен е от екологично чист и висококачествен материал от метал и стъкло, която осигурява максимална устойчивост.Голям отвор позволява пълноценно използване на пространството, в него могат да се съхраняват повечето видове цигарена хартия.Може да се използва не само в банята, хола, също е подходящ и за декорация на вашата сватба или друго място.Елегантен стил и красив цвят, това не е само кутия за салфетки, но е и приятен домашен декор.Функция : 1. Изработен е от екологично чист и висококачествен материал от метал и стъкло, която осигурява максимална устойчивост.2. Елегантен стил и красив цвят, това не е само кутия за салфетки, но е и приятен домашен декор.3. Голяма дупка и пълно използване на пространството позволяват да се побере на повечето видове цигарена хартия.4. Практически кутия за съхранение на хартия, подходящ за настаняване в спалнята, хола, кухнята, банята и офиса. 5. Може да се използва не само в банята, хола, също е подходящ за сватба или украса на място. Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Кутия за салфетокматериал : стъкло + Металлопциональный тип : прозрачно, злато, огледален золотопрозрачное злато Размер : прибл. 23x12x11 см/9,1x4 дървен материал,7x4,3 инча Размер от огледално злато : прибл. 23x12x11 см/9,1x4 дървен материал,7x4,3 инча Тегло : приблизително 1000 г /35,2 унция Осъществяване Списък : 1 x кутия за салфетки.

Към свойства

Най-добри оферти в категория