.

.

Инструмент за премахване на косата NUOBESTY, 3 бр., четка за коса и гребен, за пречистване и нокти за почистване на гребени с Метална тел, гребла, Дървена дръжка, Инструме?

Инструмент за премахване на косата NUOBESTY, 3 бр., четка за коса и гребен, за пречистване и нокти за почистване на гребени

BGN 2.00
Налично
Налично за поръчка

гребло за почистване на четки за коса, Внимателно почистете основата на четка за коса.Ако имате расческе много коса, този инструмент за почистване просто е необходимо в живота. четка за почистване на гребени Изработени от дърво и метал, лесно и бързо премахва косми от гребените.четка за почистване на гребени Ергономичен дизайн за удобен, лесен и надежден начин за премахване на космите.Четка за почистване на косата, Подходящ за дома или салонного употреба.Инструмент за почистване на четки за коса, с дълъг живот, му е трудно да се прекъсне.Това е един много полезен инструмент за фризьорски салон и у дома.Описание Удобна дървена дръжка, железни кирки за отстраняване на всички замърсявания.Характеристики - Цвят : Дръжка с различен цвят; - Материал : дърво и метал; - Размер : прибл. 11,5x2,5x1,5 см; В комплекта са включени 3 x средство за почистване на гребени.

Към свойства

Най-добри оферти в категория