.

.

Eujgoov Демонтажный Помпа Мини-Издънка За Запояване на Вакуум Помпа За Отстраняване на Спойка Инструмент за Ремонт на печатни платки

Eujgoov Демонтажный Помпа Мини-Издънка За Запояване на Вакуум Помпа За Отстраняване на Спойка Инструмент за Ремонт на

BGN 18.56
Налично
Налично за поръчка

В момента Eujgoov продава такива категории стоки, като търговско обзавеждане, приборостроене, колекция занаяти, музикални инструменти, продукти за майката и детето.Всяка категория се развива продукти, които ние се опитахме, които имат подходящо качество и които ние обичаме себе си.СИЛНА СИЛА на засмукване -Ръчно устройство за изсмукване на припой, смукателна тръба е добра герметичностью и силна силата на всмукване, което позволява лесно отсасывать спойка.УПРАВЛЕНИЕ с ЕДНА РЪКА - Той е подходящ за използване с електрически поялник при заваряване или запояване и може да се управлява с една ръка.МАТЕРИАЛ на МЕТАЛНАТА ПЛОЧА -Лидице издънка е направена от висококачествен материал метална плоча, която е трайна употреба, износостойок и стабилна.ШИРОКО се ПРИЛАГА Широко - използвани при обслужване на електронни дънни платки и печатни платки.Един добър помощник за подобряване на ефективността на работата в процеса на техническо обслужване.ЛЕКОТА НА РАБОТА BST‑018 -устройство за изсмукване на припой, е необходимо само да приведе в съответствие точка спойка и ръчно да натиснете помпа за изсмукване.Лесен за работа, подходящ за обслужващия персонал.СИЛНА СИЛА на засмукване -Ръчно устройство за изсмукване на припой, смукателна тръба е добра герметичностью и силна силата на всмукване, което позволява лесно отсасывать спойка.УПРАВЛЕНИЕ с ЕДНА РЪКА - Той е подходящ за използване с електрически поялник при заваряване или запояване и може да се управлява с една ръка.МАТЕРИАЛ на МЕТАЛНАТА ПЛОЧА -Лидице издънка е направена от висококачествен материал метална плоча, която е трайна употреба, износостойок и стабилна.ШИРОКО се ПРИЛАГА Широко - използвани при обслужване на електронни дънни платки и печатни платки.Един добър помощник за подобряване на ефективността на работата в процеса на техническо обслужване.ЛЕКОТА НА РАБОТА BST‑018 -устройство за изсмукване на припой, е необходимо само да приведе в съответствие точка спойка и ръчно да натиснете помпа за изсмукване.Лесен за работа, подходящ за обслужващия персонал.Как да използвате : Прицелитесь в купа точка и ръчно да натиснете помпата, за да отсосать.Параметри : Тип на продукта : Търтей за спойка Материал : Метална плоча Тегло : прибл. 43 г / 1,5 унция Модел : BST-018 Предназначение : отстраняване на оловни точки, Максимална мощност на изсмукване : 3 часа през нощта Начин на изсмукване : изпомпване Дължина : прибл. 186 мм / 7,3 инча Обхват : ремонт на електронни дънни платки Осъществяване Списък : 1 х издънка за спойка Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Към свойства

Item Type:
Solder Sucker
Material:
Metal Plate
Weight:
Approx. 43g / 1.5oz
Model:
BST-018
Purpose:
Tin Point Removal
Maximum Suction Power:
3AM
Suction Method:
Pumping
Length:
Approx. 186mm / 7.3in
Scope of Application:
Electronic motherboard repair
Package List:
1 x Solder Sucker:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Най-добри оферти в категория