.

.

CUBTOL Три Декоративни Домашни Закачалки за Баня, Металната Черна Врата, Алуминиева Закачалка, Куки За Халати: Закачалка за слушалки С плетене на една Кука, Двойни Теж?

CUBTOL Три Декоративни Домашни Закачалки за Баня, Металната Черна Врата, Алуминиева Закачалка, Куки За Халати: Закачалка

BGN 15.89
Налично
Налично за поръчка

Космически Алуминий.Стенни закачалка : Този дизайн в ретро стил ще вървят добре с декорацията на дома.лепило куки.Куки без ръжда : те могат широко да се поддържа палто, шал, чадър, чанти, кърпи, ключове, шапки и т.н., Таван, закачалки : Произведени от алуминиев материал space, трайни, за по-дълга употреба.Единични висящи куки за палтото : Изработен от ултра силна космическа алуминиева материал, им е трудно ръжда или се износва.Стенен висящи куки : ?? Направена от устойчив материал space aluminum за продължителна употреба.Space aluminum.Стенни закачалка : Този дизайн в ретро стил ще вървят добре с декорацията на дома.лепило куки.Куки без ръжда : те могат широко да се поддържа палто, шал, чадър, чанти, кърпи, ключове, шапки и т.н., Таван, закачалки : Произведени от алуминиев материал space, трайни, за по-дълга употреба.Единични висящи куки за палтото : Изработен от ултра силна космическа алуминиева материал, им е трудно ръжда или се износва.Стенен висящи куки : ?? Изработени са от алуминиев материал space, трайни, за по-дълга употреба.Пратката включва 2 х куки Характеристики-Този ретро стенен монтаж на куката е много лесен за инсталиране в дома си шапки куки-Тези ретро куки с три куки са подходящи за използване в спалня, дрешник, фоайе, стенни куки за антре. - Изработени от алуминиев материал space, трайни, за по-дълга употреба Хардуер стенни куки. -Този дизайн в ретро стил, ще бъде добре да се комбинират с детски стелажи за украса на вашия дом. - Подходящ за захващане на палта, шапки, ключодържател или шал и т.н., което прави в стаята си подреден, както и монтаж на таван закачалка - чисти. - Материал : Космически алуминиеви стенни куки за шапки.Информация за стоки, Стенни закачалка Изработена от ултра силна материал от с сплав за по-дълга употреба.Стенен висящи куки нужда от многофункционална кука за съхранение?Този монтиране на куката ще отговарят на вашите нужди. таван закачалки За тежки предмети или предмети от първа необходимост, като растенията, палта, шапки, дрехи, хавлии за баня и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория