.

.

BESTOYARD Детски Терариум, Кошница с Великден Зайче, Подарък Пакет със Заек, Контейнер За Съхранение на шоколадови Бонбони, Чанта за Предложения за Деца, Великденски Ло?

BESTOYARD Детски Терариум, Кошница с Великден Зайче, Подарък Пакет със Заек, Контейнер За Съхранение на шоколадови Бонбони,

BGN 5.96
Налично
Налично за поръчка

Великден кошница за багаж и Чанта-ведерко за великденски шоколадови бонбони, подходящи за съхранение на великденски шоколадови бонбони, на лов за яйца и т.н. Пакети за великденските подаръци имат прост дизайн, но са много практични за употреба. ведерки за великденски шоколадови бонбони Фина работа осигуряват практичност и дълготрайност.Чанти-тоут Бъни Това продуктът е произведен от висококачествен материал, който се отличава с висока якост.Кошница за съхранение на яйца, Тази очарователна кошница с шарени заек е идеално за съхранение на бонбони, сладкиши, подаръци и други предмети.Описание Кошница за Великденския заек Подарък пакет за заек с дръжка, Контейнер за съхранение на шоколадови Бонбони, Чанта за предложения за деца, Великденски лов Особености - Материал : Платно Размер : 22, 00 X22, 00 X26, 00 см / 8, 65 X8, 65 X10. 22 инча.Пакетът включва 1 x великденски пакет за бонбони.

Към свойства

Най-добри оферти в категория