.

.

Балони Bobo 25 опаковки, 24-инчови Гелиевые Прозрачни балони на Bobo за led осветление, Подаръци за Коледа, сватба, рожден Ден, Украса за партита (led венец в комплекта не е вк?

Балони Bobo 25 опаковки, 24-инчови Гелиевые Прозрачни балони на Bobo за led осветление, Подаръци за Коледа, сватба, рожден

BGN 4.63
Налично
Налично за поръчка

Furnticond 25 парчета прозрачно латексного балон bobo (без led ленти и пръчици).РАЗМЕР : 24 инча, след пълното надувания.КАК да се ИЗДУВАТ : Трябва да се издуват с хелий с помощта на резервоар heluim за балони в домашни условия.СЛУЧАЙ на УПОТРЕБА на закрито или на открито, всякакви дейности, рожден ден, сватба, честване на Коледа, украса за Хелоуин.ГАРАНЦИЯ : В случай на възникване на проблеми с качеството, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване в рамките на срока на валидност. 25 парчета прозрачно латексного балон bobo. 25 парчета прозрачно латексного балон bobo.Спецификация : Размер на балон : 24 инча Стил балон : Формата на мехур Материал : TPR (латекс) Цвят : прозрачен Водоустойчив : IP64 Количество : 25 балони bobo в една чанта Забележка : 1. Балон поддържа хелий, така и обикновен въздух 2. Балон с мехури трябва да помпане с използване в оборудване, като помпи, моля, не се надувайте балони уста. 3. Не поставяйте бутилката близо до източник на огън, остри предмети, цигари, зажигалкой. 4. Led гирлянди и пръчица в комплекта не са включени.

Към свойства

  :

Най-добри оферти в категория