.

.

ABOOFAN Годишният Венец, Колие за Момичета, Украса Luau, 1 Комплект, Многоцветен Венец, Изкуствени Цветя, Гирлянди, Декоративни Вечерни Венци, Летен Венец, Колие За Момиче?

ABOOFAN Годишният Венец, Колие за Момичета, Украса Luau, 1 Комплект, Многоцветен Венец, Изкуствени Цветя, Гирлянди, Декоративни

BGN 4.21
Налично
Налично за поръчка

Плат и Пластмасова тръба.Това е не само удобно, но и има декоративен ефект.Висококачествени материали премиум-клас, практични и издръжливи, може да се използват многократно.Подходящ за украса на стаите и окачване на стена за украса.Използвайте за хавайски денс партита на Хавайският-хавайският, изпълнения на чирлидеров, тематични събития на тропически плаж, вечер край огъня.Характерен и изискан дизайн изкуствено цвете с приятен цвят и яркост.Плат и Пластмасова тръба.Това е не само удобно, но и има декоративен ефект.Висококачествени материали премиум-клас, практични и издръжливи, може да се използват многократно.Подходящ за украса на стаите и окачване на стена за украса.Използвайте за хавайски денс партита на Хавайският-хавайският, изпълнения на чирлидеров, тематични събития на тропически плаж, вечер край огъня.Характерен и изискан дизайн изкуствено цвете с приятен цвят и яркост.Описаниелегкий, реалистичен, удобен, подходящ за възрастни и деца.Това продуктът е произведен от висококачествен материал за трайно и устойчиво използване.Красив цветен дизайн ще осигури своята практичност и популярност като вечерната шията примка.- Не може да се прилага като цветя колиета за партита, но и да се използват като висящи бижута.Характеристики Материал : Плат и тръба. -Размер : около 100 cm/39,37 инча. (Периметъра голям венец)-Размери : около 50 см /19,68 инча. (Периметъра оголовья)-Размер : около 20 см /7,87 инча. (Периметъра на гривната)- не е много удобно, но и има декоративен ефект. - Висококачествени материали от премиум-клас, практични и издръжливи, може да се използват многократно. - Подходящи за декорация на стаи и окачване на стена за украса. - Използвайте за хавайски денс партита на Хавайският-хавайският, изпълнения на чирлидеров, тематични събития на тропически плаж, вечер край огъня. - Характерен и изискан дизайн изкуствено цвете с приятен цвят и яркост.Пратката включва 1 х голяма гирлянда 1 х превръзка на главата 2 х гривни.

Към свойства

Най-добри оферти в категория