.

.

ABOOFAN 2 бр см Украса на Масата Украшение на Коледната Сцена Размер на коледни Елхи Плот Стоки за Дома, Малка Декоративна Украса за Коледа на Празнични партита за Офор?

ABOOFAN 2 бр см Украса на Масата Украшение на Коледната Сцена Размер на коледни Елхи Плот Стоки за Дома, Малка Декоративна

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

Реалистична коледно дърво : Създаване на празнична атмосфера коледно парти, изящна изработка производство.Коледно дърво на открито : Масивна текстура, изтънчен дизайн, форми, много забавен и идеален коледен макет.Малката коледна елха : Класически дизайн във формата на елхи ще ви помогне да създадете празнична и приятна атмосфера.Декор на сцена коледно : Борови иглички и трудни и не са подходящи за деца под 6 години.Аксесоари за коледното парти : Забележка : Някои листа ще паднат по време на откриването, че е нормално. реалистична коледно дърво : създаване на празнична атмосфера коледно парти, изящна изработка производство.Коледно дърво на открито : Масивна текстура, изтънчен дизайн, форми, много забавен и идеален коледен макет.Малката коледна елха : Класически дизайн във формата на елхи ще ви помогне да създадете празнична и приятна атмосфера.Декор на сцена коледно : Борови иглички и трудни и не са подходящи за деца под 6 години.Аксесоари за коледното парти : Забележка : По време на откриването на някои от листата да падне бързо, че е нормално явление.Осъществяване Списък 2 x декорация за коледната елха Характеристики - Форма на елха правилна, плътност на пълен работен ден, няма специфична миризма, -удобна и декоративна ъглова коледно дърво. - Материал : градинска коледно дърво от PET и PVC. - Височина на дървото : Изкуствена коледна елха 60 виж - Създаване на празнична атмосфера коледно парти, фино оформяне на коледните работния плот. - Забележка : Някои листа ще падне по време на откриването, че е обикновен фалшив коледна елха. - Борови иглички твърди и не са подходящи за коледно парти за деца под 6 години. -Размер : Около 60,00 X8,00 X8,00 см/23,58 X3,14 X3,14 инча фалшива коледно дърво. - Листата на коледната елха на малкия размер са симетрични, пышны и украсяване на Коледна елха. - Цвят : Червен аксесоари за коледното парти. - Може да се поставя върху работния плот на закрито, сцени коледно парти, офис плот и т.н., Изкуствена коледна елха.Описание на продукта Външна коледна елха Търсите малко класическа украса за коледната елха на своя коледен ден?Какво ще кажете за красивата украса за коледната елха компактен размер?Този предмет е изискана празнична украса, изготовленным от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория