.

.

12 Комплекта Сменяеми деним копчета 17 мм, Без пришивания Миг копчета, Сменяеми Игли за копчета панталон, Подвижна метална пуговица за увеличаване или намаляване на ?

12 Комплекта Сменяеми деним копчета 17 мм, Без пришивания Миг копчета, Сменяеми Игли за копчета панталон, Подвижна метална

BGN 4.79
Налично
Налично за поръчка

【Най-добрият избор】 За да изберете бутон, на всеки комплект включва : 1 прищепка и 1 основа, диаметър на повърхността на бутоните е 17 mm. Общо 12 бр.(на КОРАБ От САЩ). 【Високо качество 】 Сменяеми бутони, изработени от висококачествен метал, не ръжда, са силни и трайни. 【Лесна употреба】 Метална бутон Easy clip snap так.За да прикачите към вашето облекло, разширяване или намаляване на талията всички панталони на инч за секунди, няма нужда от шиене. 【Широко се използва】 е подходящ за вашите вельветовых панталони, поли, дънки, различни панталони, също е подходящ за поли и чанти. 【Дизайн на слота за карти 】 Уникален дизайн на слота за карти, не може да отвалиться при застревании, и той ще бъде толкова плътен, като карта, в продължение на дълго време.Подвижна и многократна употреба - Интелигентната вградена пружина позволява на бутона има подвижни прецизионную конструкция, осигуряваща многократно използване.Това също е отличен заместител на отсъствието на бутони. 【Най-добрият избор】 За да изберете бутон, на всеки комплект включва : 1 прищепка и 1 основа, диаметър на повърхността на бутоните е 17 mm. Общо 12 бр.(на КОРАБ От САЩ). 【Високо качество 】 Сменяеми бутони, изработени от висококачествен метал, не ръжда, са силни и трайни. 【Лесна употреба】 Метална бутон Easy clip snap так.За да прикачите към вашето облекло, разширяване или намаляване на талията всички панталони на инч за секунди, няма нужда от шиене. 【Широко се използва】 е подходящ за вашите вельветовых панталони, поли, дънки, различни панталони, също е подходящ за поли и чанти. 【Дизайн на слота за карти 】 Уникален дизайн на слота за карти, не може да отвалиться при застревании, и той ще бъде толкова плътен, като карта, в продължение на дълго време.Подвижна и многократна употреба - Интелигентната вградена пружина позволява на бутона има подвижни прецизионную конструкция, осигуряваща многократно използване.Това също е отличен заместител на отсъствието на бутони. 17-миллиметровые сменяеми дънкови копчета Са идеални за фиксиране или добавяне на бутони към джинсам или други дрехи от здрава тъкан Защо ти харесват тези копчета, без пришивания? - Заменяйте, намалете и удлиняйте панталони незабавно - Нанася се за секунди, шиене не се изисква - Избор на различни модели с отлично съотношение цена-качество - Спестяване на пари за всички, които са въвели или губи тегло не са необходими Инструменти, лесна инсталация и тегления само за 3 секунди 1. Пропуснете велкро чрез плат 2. Поставете основата 3. Издърпайте основание, за да го извадите.

Към свойства

Най-добри оферти в категория